Trustpilot

BESTELLEN


Bestellen & betaalmethodes?

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bij een bestelling boven de €75,00 euro zijn de verzendkosten altijd gratis. Dit geld voor Nederland en België. 

Bestelling annuleren of wijzigen?

Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk om via de site je bestelling te veranderen of te annuleren. Neem altijd even contact met ons op zodat wij kunnen kijken of wij nog iets voor je kunnen betekenen.

Product niet meer op voorraad?

Jammer, maar dit is geen probleem! Stuur een e-mail naar Palace_interieur@hotmail.com om te kijken naar de mogelijkheden.

Betaalmogelijkheden

- Overboeking 

Let op, de bestelling word verstuurd zodra de overboeking binnen is. 

iDeal

Met iDeal kan je veilig, makkelijk en vertrouwt je aankopen online betalen. Je betaalt in je eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je je bestelling betaalt selecteer je te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klik je op de IDEAL-betaling knop en selecteer je je eigen bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van je eigen bank waar de bestelling op je wacht. Je wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en je betaling te bevestigen.

- Palace Interieur Giftcard 
Heb jij een giftcard? Voeg de code van je giftcard toe aan promotiecode en het bedrag gaat er vanzelf vanaf. Let op: de giftcard is in een keer te gebruiken!