Trustpilot

APPARTEMENTEN UTRECHTPLEIN

3D-visualisatie in drie stijlen


Aan het Utrechtplein in de Helmondse wijk Rijpelberg wordt door Adriaans Vastgoed BV een commerciële ruimte, omgebouwd naar drie appartementen.  Palace Interieur maakt hiervoor een 3D-visualisatie om een beter beeld te geven voor de indeling en daarbij inspiratie. 

Om de verschillende mogelijkheden te laten zien gaat Palace Interieur aan de slag met drie verschillende stijlen in de appartementen. Zo om veel inspiratie te geven aan de toekomstige koper! 


Stijl 1: Botanisch interieur.

Bij een botanisch interieur mag je los gaan met potten, planten en alle denkbare tinten groen. Blank hout, stoer beton en doorleefde materialen met groene accenten en planten zijn een super combinatie die goed werken in huis. 

Zie foto's voor het eindresultaat.

Stijl 2: Landelijk interieur.

Een landelijk interieur stijl staat voor rust, ruimte en buiten naar binnen halen. Je haalt de rust en de sfeer van het landelijke leven in je interieur. Nostalgie, handwerk en natuurlijke materialen staan centraal in deze stijl.  

Zie foto's voor het eindresultaat.

Stijl 3: Modern/Industrieel interieur.

Moderne woningen met een industrieel interieur kenmerken zich vaak ook door het gebruik van felle kleuren in accessoires. De basiskleuren blijven vaak zwart, grijs en wit, maar in accessoires zie je dan wat fellere kleuren terugkomen zoals turquoise, geel of blauw. Hierdoor krijgt de woning toch wat kleur. 

Zie foto's voor het eindresultaat.


Deze appartementen zijn ondertussen opgeleverd en ze staan in de verkoop. Voor meer informatie bekijk de brochure. 


Geïnspireerd?

Heb jij een brandende vraag over dit project? Of ben jij geïnspireerd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Twijfel niet en neem snel contact op of stuur een mailtje naar palace_interieur@hotmail.com