Trustpilot

Sander Swinkels Kantoor

Kleur- en materiaal advies


Sander Swinkels bouwkundig teken- en adviesburo is een klein buro dat groots adviseert, ontwerpt, tekent, berekent en de juiste documenten verzorgt voor jouw complete omgevingsvergunning. Ook de bouwbegeleiding van je project is bij Sander Swinkels in goede handen. Het kantoor van Sander is gevestigd aan de Zuiddijk in Helmond. Palace Interieur heeft een compleet kleur- en materiaaladvies ontworpen. 

Tijdens een kennismakingsgesprek zijn de wensen en eisen besproken die Sander graag terug ziet in zijn kantoor. Uitgangspunten waren hierbij houten meubels gecombineerd met stoere kleuren. Zie sfeerbeeld voor de eerste indruk. Kleur- en materiaal plan:

Definitief ontwerp, bestaat uit de kleuren die terug komen in het sfeerbeeld. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een diepe donkere blauw tint, gecombineerd met bruin en beige tinten om de warmte te creëren. Behang me een steen patroon speelt hier zeker een rol in. 


Bekijk hier before: 

Nu nog sfeerloos, over een aantal weken een warm stijlvol kantoor!

Binnenkort meer!


Geïnspireerd?

Heb jij een brandende vraag over dit project? Ben jij geïnspireerd of benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Twijfel niet en neem snel contact op of stuur een mailtje naar palace_interieur@hotmail.com