PLATTEGROND FOODHAL

Ruimte indeling voor studentenproject


 Bij Palace Interieur wordt altijd gekeken naar de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft interieur. Maar ook naar de indeling.

Een businessplan maken voor een foodhal. Dit was de opdracht die de studenten Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio kregen. Met deze opdracht de vraag voor Palace Interieur om een goede indeling te maken. Hierbij de 8 foodstand een plekje geven en 120 personen moeten er kunnen dineren.

De studenten hebben door middel van een sfeerbeeld aangetoond welke sfeer ze graag terug willen zien in de indeling. Ruimtelijk en overzichtelijk!

Door middel van een ruimtelijke indeling in 2D kregen de studenten meer inzicht van de loopruimte en indelingen. De plattegronden zijn in twee verschillende stijlen. De eerste is af te lezen hoe de indeling eruit komt te zien en de tweede plattegrond geeft een betere indicatie over de sfeer die de studenten willen bereiken. 


Geïnspireerd?

Heb jij een brandende vraag over dit project? Of ben je geïnspireerd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Twijfel niet en neem snel contact op of stuur een mailtje naar palace_interieur@hotmail.com