APPARTEMENTENCOMPLEX ''KONINGINNESTAETE'' 

COMPLEET INTERIEUR ONTWERP.


Op de locatie Noord Koninginnewal 91 te Helmond, waar voorheen een Grieks restaurant met bovenwoningen gevestigd was, gaat Adriaans Vastgoed een kleinschalig appartementencomplex realiseren. De woningen zullen door Adriaans Vastgoed worden verhuurd.

Het complex zal bestaan uit zeven 3-kamerappartementen. Elk met een eigen berging op de Begane Grond. Alle appartementen hebben een buitenterras aan de straatzijde. Het appartement op de Begane Grond heeft aan de achterzijde een patio-terras

Bij het ontwerp en de uitvoering wordt veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen.

Update over de bouw van de appartementen. 

Eindresultaat!

Al sinds september vorig jaar wordt aan de Noord Koninginnewal 91 in Helmond hard gewerkt aan de zeven nieuwe appartementen van complex Koninginnestaete.
Benieuwd hoe de appartementen eruit komen te zien? Bezoek dan de webpagina over het project Koninginnestaete voor onder andere foto's, impressies, plattegronden en meer informatie over het nieuwe appartementencomplex Koninginnestaete.


Geïnspireerd?

Heb jij een brandende vraag over deze interieur trends? Of ben je geïnspireerd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Twijfel niet en neem snel contact op of stuur een mailtje naar palace_interieur@hotmail.com