APPARTEMENTENCOMPLEX DE LINDENBERGH

Opgefrist interieur voor complex de Lindenbergh (Stilpot - Stiphout)


In samenwerking met Adriaans Vastgoed BV. wordt in Stiphout momenteel gekeken naar het samenstellen van een nieuw en opgefrist interieur voor de gezamenlijke ruimtes. 

Dit in overleg met de bewoners. Er wordt gekeken naar de gewenste en passende kleuren. Ook wordt er gekeken naar decoratieve elementen om het gebouw nog aantrekkelijker te maken. 

Om te bewoners een goede impressie te geven zijn er sfeerbeelden gemaakt met twee verschillende kleuren. Dit om zo de twee aparte ruimtes (Entreehal en gangen) ieder een eigen karakter te geven. 

De entreehal krijgt opvallende warme kleuren om een warm welkom gevoel te creëren.  Dit gaat terug komen in de vloer, muur en accessoires. 

De gangen worden opgefrist door nieuwe kleurtinten en accessoires. Hierbij worden natuurtinten en -materialen toegepast. Denk aan een frisse groentint, hout en steen. 

Eindresultaat!

Naast de sfeerbeelden zijn er ook twee verschillende eindresultaten gemaakt. Dit om zo aan de rechterzijde de wensen en eisen van de bewoner te realiseren en aan de linkerzijde een extra optie, hierbij is er meer gespeelt met kleur om de bewoner ook een andere impressie te geven. 

Entreehal:  

Aan de linkerzijde: De impressie met warme tinten. Zoals rood en bruin.

Aan de rechterzijde: De impressie met neutrale tinten. Zoals rood en grijs

Hallen:

 Aan de linkerzijde: De impressie met groentinten. Hierbij word er gespeeld met half geverfde muren om een fris en modern effect te realiseren.  

Aan de rechterzijde: De muren neutraal en onbewerkt houden. In de accessoires komen de groen tinten terug voor een fris effect. 


Geïnspireerd?

Heb jij een brandende vraag over dit project? Of ben je geïnspireerd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Twijfel niet en neem snel contact op of stuur een mailtje naar palace_interieur@hotmail.com